Tänään on maanantai, 12. marraskuu 2018
Kajaanin Tennisseura - KaTS
TENNISKOULU KÄYNNISTYY 8.9.2018 PDF Tulosta Sähköposti

Tennisseuran tenniskoulu (7-18-vuotiaille) käynnistyy jälleen  lauantaina 8.9.2018 tennishallilla. Tenniskoulu tarjoaa monipuolista tenniskoulutusta ja mukavia liikunnallisia tapahtumia. Tenniskoulu toimii pääsääntöisesti lauantaisin. Jos halukkaita tulee voidaan osa koulutunneista järjestää myös arki-iltaisin.

Kurssihinnat ovat: Syyslukukausi 109/119 eur. (tennisseuran jäsen/ei jäsen), kevätlukukausi 119/129 eur (tennisseuran jäsen/ei jäsen). 

Ilmoittautumiset tennishallille 4.9. mennessä puh. 08-626211, josta saa myös lisätietoja.

Tervetuloa hauskaan ja monipuoliseen tenniskoulutukseen!

 
SYKSYN TENAVATENNIS ALOITTAA 8.9. PDF Tulosta Sähköposti

 TENAVATENNIS 3-6-vuotiaille aloittaa lauantaina 8.9.2018, jatkuen 8.12.2018 saakka

Tenavatennis on nimensä mukaisesti 3-6-vuotiaille pienille touhuajille tarkoitettu kerho, jonka päätavoitteena on tarjota liikunnan riemua pienille lapsille tennisympäristössä.

Tenavatenniksessä lapsi tottuu liikkumaan tenniskentällä ja oppii käsittelemään mailaa ja palloa. Välineet ovat erilaisia mailoja ja palloja sekä liikuntavälineitä. Tuntirakenne pohjautuu Nuoren Suomen liikuntaleikkikouluohjelmaan.

Lauantai klo 9-10   3-4 vuotiaat

Lauantai klo 10-11  4-5 vuotiaat

Lauantai klo 11-12  5-6 vuotiaat

Ensimmäinen 8.9. kerta on tutustumiskerta ja maksuton.

Maksu syyskaudelta on 110 eur., ja kevät kaudelta 110 eur.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 20.8 - 4.9. tennishallille puh. 08- 626211

 
JUKKA KARJALAINEN ALOITTAA UUTENA PÄÄVALMENTAJANA PDF Tulosta Sähköposti

Jukka Karjalainen 34 v. aloittaa katsin uutena päävalmenta syyskuussa.  Valmennuspestin lisäksi hän tulee hoitamaan myös tennishallia, aloittaen aluksi Ossi Kangasniemen kanssa. Ossi jää eläkkeelle tulevan joulukuun alusta josta eteenpäin Jukka vastaa itsenäisest tennishallin toiminnasta.

Jukka Karjalainen on kotoisin Kajaanista josta hän valmistui luokanopettajaksi 2011.  Opettajaksi valmistumisen jälkeen hän on toiminut tenniksen parissa mm. valmentajana Kouvolan Tennisseurassa ja hallimiehenä Kouvolan tennishallilla. Jukka on viimevuosina ollut tennisliiton valmentajana Pajulahdessa tehden valmennuksia myös Lahden Verkkopalloseurassa ja samalla suorittanut ammattivalmentajan tutkinnon. Valmennustyön lisäksi hän on ollut kouluttajana tennisliiton ohjaajakoulutuksissa ja parina viime vuonna kouluttanut ja mentoroinut kaikilla tennisliiton ylemmillä tasoilla aina aina ammattivalmentaja tutkintoa myöten. Kajaanilainen tennisväki toivottaa Jukan tervetulleeksi Kajaaniin.

 

Paikalla

Sivustolla on 4 vierasta 

Yhteistyökumppanit

Kuvat